Choose your language

Despre Noi

Categorie: The Band Publicat: Sâmbătă, 14 Iunie 2014 Scris de Mike

Inca din 1992 Mike Vlahopol a dat startul unor proiecte ca si lider de trupa incepind cu un proiect de suflet in care a cintat "White Metal" fiind prima trupa de Rock Crestin din Romania.

Trupa ...Of the Lord!..., a devenit cunoscuta intr-un timp scurt la vremea aceea debutind in cadrul turneului national Manic Depression Tour care avea ca invitati trupe din afara tarii ale momentului: Shicht Acht, Garden of Eden & si altii.

Trupa The CROSSROADS a cintat din prima seara in care s-a infiintat iar mai apoi in toate cluburile de profil din Bucuresti si multe alte cluburi din tara. Initial, formata intr-un cardu ad-hoc, inca din anul 1996 trupa a concertat multi ani chiar sub numele de Ad-HOC si asta datorita faptului ca intotdeuna au avut cite unul sau mai multi invitati sau un guest-star cum se mai spune de la o trupa consacrata. Dupa o
            perioada relativ lunga formula trupei s-a cristalizat si nu a mai fost AD-HOC, drept pentru care s-a ajuns la concluzia ca o schimabre era benefica si astfel s-a continuat sub numele de The CROSSROADS.

Cu un vast repertoriu de coveruri, hituri din perioada anilor  ’60's, '70's, '80's si pina in 2040 ;o), a reusit sa zmulga multe rinduri de aplauze si bisuri de-a lungul anilor in foarte multe cluburi din intreaga tara si la multe petreceri.

The CROSSROADS este o trpupa care imbina in muzica lor stiluri inrudite cum ar fi: blues, disco, pop, funk, si rock.

  Datorita faptului ca au in repertoriul lor piese cunoscute, de cele mai multe ori publicul cinta odata cu trupa, danseaza si nu de putine ori multi se trezesc dansind pe mese. Folosind multe piese cu texte usor de memorat, melodii usor de fredonat, plus un show de exeptie, fac ca formatia sa fie foarte apreciata.

  Membri trupei The CROSSROADS au mai mult de 25 de ani de experienta in show-biz datorita multiplelor colaborari cu multe trupe foarte cunoscute de la noi  din Romania cit si a altor colaborari cu artisti din Grecia, Cipru, Franta, Germania si S.U.A., membrii formatiei au acumulat o mare experienta scenica  care ii ajuta sa transmita mai usor publicului optimismul lor.

The CROSSROADS  iti pune la dispozitie un sistem de sunet ultra performant, Dj, Cvartet, Magicieni, hostese, scena, sunet, lumini si orice alt act artistic iti mai doresti.

Impreuna cu Star Media Production, The Crossroads, poate organiza pentru tine orice fel de eveniment sau petrecere privata inauntru sau in aer liber la nivel national si international.

  The CROSSROADS  are un tel major, acela de a oferii prietenilor, partenerilor si clientilor un show de exceptie si cele mai bune solutii tehnice complete, la cele mai inalte standarde din piata.  
 

Accesări: 7686