Choose your language

Coveruri

Categorie: The Band Publicat: Marți, 27 Ianuarie 2015 Scris de Mike

Mike Vlahopol & The Crossroads!

We Will Cover Your Night, Tonight!

 

Oferim prietenilor si partenerilor nostri o seara unica impartita in 3 acte artistice in care recreeam o scurta dar interesanta lectie de muzica pe repede inainte a celor mai valorosi ani in istoria muzicala.

  • 1st Set de Dans           

Oldies but Goldies – incepind cu anii ‘50’s, ‘60’s vom cinta Blues, Swing and Rock ’n Roll

  • 2nd Set de Dans           

– Piese amestecate intr-o varietate larga de piese noisi piese vechi din anii ‘70’s si pina in 2040… J - cu stiluri cunoscute precum Pop, Funk and Disco

  • 3rd Set de Dans sau de “Dat din Cap” pe un set de Rock  :)

- Optional putem transforma cel de-al 3-lea set dintr-un set de dans intr-un concert de Rock in care cintam unele dintre cele mai cunoscute piese de Rock melodic din ultimii 40 de anisi daca esti iubitor si cunoscator de Rock, stii despre ce vorbim.

- Ocazional, in functie de tipul petrecerii tale putem cinta doar 2 sau chiar 4 seturi in loc de 3 si asta doar pentru ca sintem probabil cea mai flexibila trupa pe care ai intilnit-o. :)

De obicei preferam sa venim cu tot echipamentul nostrum si chiar cu unul dince citiva colaboratori DJ pe care ii avem, pentru ca mereu luam in calcul un factor foarte important in toate spectacolele noastre si anume – CHIMIA intre echipa care organizeaza evenimentultau.

 

I-a legatura cu noi si nu uita sa ceri un “play list”. Vei primi o copie a unui “playlist” odata cu alte detalii ce fac referire la evenimetul tau. Contacteaza-ne

Accesări: 1694