Andy Ichim

Numele meu este Andy Ichim, am 25 ani si apar dintr-o data la “rascruce de drumuri” intampinandu-I pe Mike si Bianca, in sala de repetitii, la inceputul verii lui 2019.

Sunt student la medicina si stiu ca pare funny dar se impletesc frumos aceste doua chemari (“bai frate, tu o sa le canti pacientilor in timp ce le bagi tratamentul pe vena?”) Povestea cu muzica a inceput cand am cantat pentru prima oara la balul bobocilor in clasa a IX-a, si ghici ce, a fost explozie! De atunci lucrurile s-au asezat astfel incat sa am mereu de oferit pe plan muzical.

Am cantat o perioada intr-o trupa de baptisti, repetand chiar in sala in care acestia se rugau. Lucrurile au evoluat ulterior dupa cativa ani si am ajuns intr-o trupa de progressive metal bucuresteana Monarchy. Acolo am pus bazele studiului si tot acolo a crescut cel mai mult dorinta de a sta pe scena.

Imi plac lucrurile mici in viata. Le consider sarea si piperul peste povestea pe care o traiesc in fiecare zi si ma bucur de orice moment alaturi de oamenii pe care ii iubesc si ii respect. The Crossroads este o poveste frumoasa cu mare potential, care m-a atras din prima prin determinare si…muzica, ce sa mai. Sa vorbesti despre muzica este ca si cum ai vorbi de mancare. Pana nu o gusti, pana nu o simti, nu stii despre ce este vorba. De cand suntem formula completa, formatia a prins un set de aripi stralucitoare, misto, de neoprit