Bianca Dragomir

Bianca Dragomir – vocals

Cand este foarte linistita, cand nu poate sta locului. Chiar daca este actrita cu diploma (fiindca a terminat U.N.A.T.C. I.L.  Caragiale ), pasiunea pentru muzica nu o lasa sa renunte definitiv la scena muzicantilor. Canta de mica, de la 8 ani. Copilaria si adolescenta le-a petrecut pe la emisiuni pentru copii (TVR, TVRM, TVR2 ) si la festivaluri de muzica pentru copii atat in tara (Festivalul Mamaia Copiilor, Festivalul Camena) , cat si in Europa (Serbia, Polonia, etc) iar la 2 decenii de viata a obtinut un rol in serialul “Pariu cu viata” si un loc de membru in trupa LaLa Band (cunoscuta trupa muzicala iubita de copii si adolescenti). La cei 27 de ani inca doreste sa ajunga in inimile oamenilor si sa ii cucereasca cu energia ei.

Timpul liber il ocupa cu sportul si calatoriile. Desi a hoinarit ceva-ceva, considera ca nu este suficient si isi doreste din suflet sa reuseasca sa vada cel putin jumatate din aceasta Planeta.

Din 2016 canta alaturi de Loredana si de trupa Agurida. Se considera norocoasa pentru ca s-a acomodat foarte repede cu trupa Loredanei si a invatat pana acum multe lucruri de la ea.

In concluzie, scena pentru ea este cel mai bun medicament. “Pot fi si bolnava si trista, obosita, cand ma urc pe scena si cant, uit de absolut orice gand urat si de orice stare proasta pe care o am. Din muzica ma hranesc si la propriu si la figurat si asa imi doresc sa fie pana la ultima mea zi din aceasta viata.”

In trupa asta , Mike mi-a propus sa vin. Imi place ca am gasit oameni cu simtul umorului, oameni deschisi, iubitori de rock. Cred ca este foarte important sa te intelegi cu membrii trupei pentru ca numai asa se creeaza o energie faina si lucrurile merg ca pe roate. Cel putin eu asta cred. The Crossroads suna curajos si inspira actiune, putere si mister. Cred ca parfumul acestor cuvinte m-au ademenit si mai mult si m-au determinat sa apas si mai mult piciorul pe acceleratie, catre destinatia ” The Crossroads”.

Drum bun sa avem, baieti!