Dan Secrieriu

Am început sa cant la chitara in 1994 învățând piese Beatles cu un prieten violonist din liceul de Artă Bacau, care m-a inițiat si ghidat in muzica si din care a rezultat grupul The teen Spirits cu care am cântat la evenimente locale, zilele orașului, baluri de licee etc.

Repertoriul se extinsese spre rock alternativ și compoziții proprii rock’n’roll, grunge. Am studiat in paralel tobe ceea ce m-a pus in poziția de a cânta cu trupa de punk Skandal in cateva giguri. In clasa a X-a am cantat metal/gothic cu trupa Darkfalls, cu care am fost la cateva ediții ale festivalurilor Galele Rock Piatra Neamț, Vaslui, apoi lansare de album in Bistrița Năsăud si in Bacau. In anii 2000, am studiat Hendrix pentru a-mi dezvolta aria muzicala și am cântat mult pe acustică la evenimente private in diverse proiecte mici. A urmat perioada de muzică electronică 2008-2011 in care am facut DJ live sets pt radio Moodytech și in cateva cluburi din București, rămânând conectat cu chitara și experimentând pe ritmuri tehno. Ceea ce a dus apoi la trupa Jattz, tribut Nirvana, unde am cântat la chitara si voce timp de 3 ani și la festivalul Maraton Bacău.

In 2015 dupa cursuri de live sound si mixing la S.A.E., am diversificat aria muzicală, deoarece m-am inițiat in producție muzicala si am colaborat cu multe trupe cu stiluri diverse de la garage rock, metal pana la hip hop, ex. Violent Monkeys, A Siege of Grey, Sunet fin, Darken my Grief. Datorita faptului ca am studiat bass și tobe in paralel cu chitara, am capatat o versatilitate care ma ajuta in comunicarea cu colegi de trupă.

In prezent sunt bassist in trupa The Crossroads, blues,rock,funk, dar și alte proiecte de producție muzicala.